Beste Lions-sympathisanten

Een sportieve prestatie koppelen aan het goede doel? Dat is wat wij willen doen. Daarom lopen en fietsen wij mee met Kom op tegen Kanker.

Daarom loopt het Sporty Lions-Team op 17 maart 2024 mee met de 100km-run voor Kom op tegen Kanker en tijdens het hemelvaartweekend fietst ons Sporty Lions-Team in vier dagen tijd 1000 km bij elkaar. Zo tonen wij niet alleen dat wij kanker de wereld uit wil-len helpen, wij geven ook het kankeronderzoek een echte boost.

Om deel te nemen aan deze beide goede doelen zamelen wij immers in totaal 8000 euro startgeld in. Dit bedrag gaat naar kankeronderzoek dat een directe meerwaarde heeft op het welzijn van patiënten.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan dit onderzoek en ons zo op weg helpen richting start van de 1000 km? Dan kan dit door een gift te doen via onze teampagina .

 

Sporty Lions:

Het lopers team kan je sponseren via de code: https://www.komoptegenkanker.be/actie/code/340135796

 Het fiets team kan je sponseren via de code: https://www.komoptegenkanker.be/actie/code/170268364

 

Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien tot 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je dus maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug. Meer info over de voor-waarden vind je op de website van Kom Op tegen Kanker

Alvast bedankt voor je steun en je aanmoediging! Die geven meteen ook onze loop & fietsbenen een boost en extra zin om de komende maanden te trainen.