p

Info

In januari ’20 speelde Arnout 2 uitverkochte voorstellingen in de Lotto Arena. Dit was de allerlaatste voorstelling in Vlaanderen voor “Burn-out voor Beginners”.  Na een pauze omwille van de corona-maatregelen, staat Arnout opnieuw op de planken. Met nu ook een voorstelling in Tienen!

Tickets

Koop nu hier je tickets voor dit optreden! Keuze tussen 2 types kaarten. Verzending kaarten via e-mail.

Enkel nog gele kaarten te koop:  Koop Tickets

Lukt het niet om kaarten te kopen? Mail dan naar info@lionsclubtienen.be

Lions Club Tienen

Coronamaatregelen

We volgen uiteraard steevast de geldende coronamaatregelen. Momenteel zijn er geen speciale maatregelen. Code Geel: FFP2 aangeraden voor medisch kwetsbare mensen. Voldoende ventilatie wordt voorzien in de zaal.

Burn-out voor Beginners

Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers…

Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken en soms tot burn-outs konden leiden.

Ook Arnout heeft twee jaar geleden de slag van de hamer gekregen. Het vele toeren voor De Relatiefluisteraar’ werd hem te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf.

Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema’s werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Tickets

Bestel hier online tickets voor dit optreden. U betaalt op veilige manier en ontvangt via mail uw inkomkaarten.

Er zijn 2 types kaarten, hieronder schematisch voorgesteld.

Bestelprocedure:

• Scrol naar omlaag en ga naar de ticket-pagina.
    • Selecteer je type tickets.
    • Kies het gewenste aantal.
    • Bevestig je gekozen tickets.
    • Betaal via bancontact of je bank-app.
    • Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je aankoop.
    • We sturen u een e-mail met uw ticket(s).
    • Druk de pdf af en breng ze mee naar het optreden. Of toon je tickets op je smartphone. U heeft uw tickets onmiddellijk, u hoeft dus niet te wachten in de rij aan de kassa of op de post.
    • Geniet van het optreden!

Belangrijk:

De plaatsen zijn genummerd. Wenst u met enkele vrienden naast elkaar te zitten? Groepeer dan de aankoop van de kaarten en maak de bestelling in één verrichting over!

Kaart type GEEL

Kaart type WIT

Voorprogramma

Vanaf 19 uur kan u genieten van een gratis live Jazz optreden van Les Fournisseurs de Bonheur.

Tijdens het Jazz optreden zal onze gezellige bar open zijn voor een drankje en een hapje.

Het optreden van Arnout start om 20.30 uur.

Les Fournisseurs de Bonheur

Het jazz-combo “Les Fournisseurs de Bonheur” ontstond aan de jazzafdeling van de muziekacademie van Aarschot.
Hun reportoire bestaat uit jazz-klassiekers van de jaren ‘30 tot heden.
Met eigen arrangementen en ruimte voor improvisatie, creëren ze een eigen sound die past bij elke gelegenheid, zowel op de voorgrond als de achtergrond.
De ritme sectie (piano en/of gitaar, contrabas en drums) wordt aangevuld met 2 of 3 saxen. Swing, Bossa Nova, Ballads … ze komen allen aan bod.

Lions Club Tienen

Wij zijn een club van 43 leden, die zich willen inzetten voor mensen die hulp behoeven in onze nabije regio. Lions Club Tienen maakt deel uit van Lions International, de grootste niet-gouvernementele organisatie van de wereld, die zich wereldwijd in meer dan 190 landen actief inzet voor alle mogelijke sociale en culturele initiatieven.

Dit jaar organiseren we voor de 4de maal Dining with Lions. Gastronomisch dineren in een romantisch kader, muzikaal opgeluisterd door Marc Erkens. Noteer alvast 27 maart 2022 in je agenda. Meer info op www.lionsclubtienen.be/dwl.

Privacy Policy

U kan onze privacy policy en algemene voorwaarden nalezen via deze pagina