Locatie: Mercedes garage Claes & zonen Esperantolaan 16, 3300 Tienen Toeganskaarten €10 (voor 2 personen) Te verkrijgen bij de leden, de sponsors en aan de inkom Klik op bovenstaande logo’s om de website van de wijnhandelaar te bezoeken. De betere wijnhandel in het Hageland met uigebreid aanbod:  Franse wijnen, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen, Portugese wijnen, wereldwijnen, Champagnes  en Wijnaccessoires.

Graag al weten welke wijnen u kan proeven op de degustatie?

Kan u niet aanwezig zijn op de degustatie maar wenst u onze goede doelen te steunen met een bestelling?

Gaat u naar de wijndegustatie maar wenst u thuis rustig uw wijnen te kiezen?

Surf dan naar onze Wijnwinkel !

World Wide Wines uit Molensteede-Diest heeft meer dan 450 wijnen op voorraad , eigen import uit  Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal Elke wijn bij WWW is vooraf geproefd om u aan een eerlijke prijs

Vanaf dit jaar gaan we tijdens onze 11de wijndegustatie de educatieve toer op.

Niets is namelijk minder waar maar een deel basiskennis en een aantal algemene krijtlijnen kunnen je al heel erg ver op weg helpen.0

zaterdag 16 maart 2019 om 16u in de vergaderzaal van Mercedes garage Claes & zonen

Spreker : Hans Vanelderen, Sommelier

De uiteenzetting « Rodrigues….. wijnstekerij sinds 1872 » zal dan zeker je interesse wekken.

zondag 17 maart 2019 om 14u in de vergaderzaal van Mercedes garage Claes & zonen

Spreker : Karl Booten van « De Tafel

Wat is het verschil tussen een « bewaarwijn » en een « drinkwijn » ? Hoe kan je het verschil leren kennen, hoe wordt dat verschil bewust gecreëerd door de wijnmakers en waarom zou je wijn eigenlijk willen bewaren ?

Als je hier meer wil over leren dan kan je deelnemen aan de uiteenzetting « Bewaarwijn, drinkwijn….. het verschil en hoe herken je het ».

zondag 17 maart 2019 om 16u in de vergaderzaal van Mercedes garage Claes & zonen

Spreker : Hans Vanelderen, Sommelier

Bestel online Deelnemende handelaars Workshops
Welkom Dining With Lions Wijndegustatie Over Lions Club Tienen Onze sociale doelen Sponsors Agenda Foto's Nieuws