The Great Gatsby Party

Door de deelname aan The Great Gatsby Party, kan U een groot verschil maken voor het werk van het Kankersteunpunt. De opbrengst gaat immers integraal naar dit goede doel en daarmee maken we echt een verschil!

Kankersteunpunt Tienen werd in 1998 opgericht door een groep vrijwilligers in samenwerking met het Tiense H. Hartziekenhuis. Uitgangspunt hierbij was om informatie en steun aan de vele kankerpatiënten en hun naasten te geven. Wie geconfronteerd wordt met kanker heeft nood aan een echt, betrouwbaar houvast.

De 5 vrijwilligers, die allen hiervoor bijkomende opleidingen moesten volgen, bieden een luisterend oor aan patiënten en familieleden die hun verhaal kwijtwillen.

 • Drie voormiddagen houden ze permanentie in de Wintertuin op de Campus St-Jan, afdeling oncologie. En als dusdanig zijn ze, als vrijwilliger, ingeschakeld in de dienstverlening van het ziekenhuis en zorgen voor psychologische ondersteuning en schoonheidsverzorging.
 • Sinds oktober 2010 startten ze met de comfortzorg voor de patiënten. Ze zorgen voor een (gratis) aangename gelaatsverzorging, een lichte gelaatsmassage, een relaxerende handverzorging en/of een eenvoudige dagmaquillage. De producten hiervoor kopen ze zelf aan.
 • Kinderen betrekken in oncologie en palliatieve zorg is niet eenvoudig. Hiervoor kochten ze “doosjes vol troost”, infoboekjes en rugzakjes.
  Ze kopen een plantje, pralines, een geschenkje bij zoveel mogelijk feestmomenten. Dan zorgen ze voor een aangepaste versiering in de kamers en de gang. Kleinigheden waarvoor de patiënten hun dankbaar zijn.
 • Voor zowel oncologie als palliatieve zorg kopen ze alternatingmatrassen, spuitaandrijvers, aromatherapie, iPad voor palliatieve patiënten.
 • Haarverlies is voor de meeste vrouwen een bijkomende belasting. Door de aankoop van ijskappen (hoofdhuidkoeling) zorgen ze dat de mensen minder haar verliezen of zelfs helemaal geen hinder ondervinden.

In 2023 bestaan ze 25 jaar. De vrijwilligerswerking komt alle patiënten uit onze regio ten goede…

Klik op de link hieronder om je tickets online te bestellen!

Kijk ook even naar onze tarieven. Beleef de ultieme Great Gatsby Experience met de speciale groepsarrangementen!

Inschrijven voor VIP kan tot 11 maart.  Tickets voor de party (Enkel Party) kunnen tot en met zaterdag 18 maart 18.00 uur besteld worden.

Bestelprocedure:

 • Ga naar de ticketpagina.
 • Selecteer je type tickets.
 • Kies het gewenste aantal.
 • Bevestig je gekozen tickets.
 • Betaal via bancontact of je bank-app.
 • Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je aankoop.
 • We sturen u een e-mail met uw ticket(s).
 • Druk de pdf af en breng ze mee naar de party. Of toon je tickets op je smartphone. U heeft uw tickets onmiddellijk, u hoeft dus niet te wachten in de rij aan de kassa of op de post.
 • Geniet van de party!

Voorafgaand aan het feest bieden wij The Gatsby Rally aan, die om 16.30 uur vertrekt vanaf Hangaar 44 in Glabbeek. De rally rijdt 100 km en komt rond 19.00 uur terug bij Hangaar 44, waar het Great Gatsby-feest begint! Alle winst gaat ook integraal naar het goede doel.

The Gatsby Rally wordt gereden aan de hand van onze bolletje-pijl roadbooks en leidt jullie langs de mooiste wegen van het Hageland. Het wordt een onvergetelijke en avontuurlijke rit die je niet mag missen!

Deelname aan de Rally: € 50 / p.p.

Deelname aan de Rally en Great Gatsby VIP Formule: € 130 / p.p.

Het is mogelijk om het ticket van de Rally te combineren met een standaard toegangsticket. Koop dan zowel een ticket voor de Rally als een inkomticket.

Bekijk de formules hier!

De Rally wordt georganiseerd door Limitless.

http://www.limitless-cars.com 

A Little Party Never Killed Nobody