Locatie: Mercedes garage Claes & zonen Esperantolaan 16, 3300 Tienen Toeganskaarten €10 (voor 2 personen) Te verkrijgen bij de leden, de sponsors en aan de inkom Klik op bovenstaande logo’s om de website van de wijnhandelaar te bezoeken. De betere wijnhandel in het Hageland met uigebreid aanbod:  Franse wijnen, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen, Portugese wijnen, wereldwijnen, Champagnes  en Wijnaccessoires. Wijnproeverij met Seppe Van Beuren,vorig jaar ook al verkozen tot beste sommelier  van Vlaams-Brabant.

Graag al weten welke wijnen u kan proeven op de degustatie?

Kan u niet aanwezig zijn op de degustatie maar wenst u onze goede doelen te steunen met een bestelling?

Gaat u naar de wijndegustatie maar wenst u thuis rustig uw wijnen te kiezen?

Surf dan naar onze Wijnwinkel !

Welkom Tentoonstelling Anne Frank Over Lions Club Tienen Onze sociale doelen Sponsors Agenda Foto's Nieuws
Lions Club Tienen Wijndegustatie