Wijnverkoop 6 wijnhandelaars telkens 9 wijnen aangeboden Klik op bovenstaande logo’s om de website van de wijnhandelaar te bezoeken. De betere wijnhandel in het Hageland met uigebreid aanbod:  Franse wijnen, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen, Portugese wijnen, wereldwijnen, Champagnes  en Wijnaccessoires. World Wide Wines uit Molensteede-Diest heeft meer dan 450 wijnen op voorraad , eigen import uit  Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal Elke wijn bij WWW is vooraf geproefd om u aan een eerlijke prijs Deelnemende wijnhandelaars
Met dank aan onze sponsors ZILVEREN SPONSORS GOUDEN SPONSORS Apotheek  Bollen - Tack Hannuitsesteenweg 55,  3300 Tienen Online Wijnwinkel Bezoek Wijnwinkel Kerstpakketten Sponsors Wijnhandelaars Tutorial winkel Steun ons met een kerstpakket Bezoek onze online wijnwinkel tussen 14/09/20 en 31/10/20.  Je kan kiezen tussen 54 wijnen van 6 wijnleveranciers. Hoe bestel ik wijnen in de online winkel? Werking van de winkel uitgelegd aan de hand van korte video’s. Overzicht van de 6 deelnemende wijnleveranciers. Klik op de logo’s voor meer informatie. Steun onze club door aankoop van een kerstpakket! Elk jaar schenkt Lions Tienen een kerstpakket aan de  minderbedeelden van stad Tienen. Overzicht van onze sponsors.

Kerstpakketten

Naar jaarlijkse gewoonte zal Lions Club Tienen in december 2020 voor een aantal minder bedeelde gezinnen 150 voedselpakketten maken ter gelegenheid van Kerstmis.

Deze pakketten worden verdeeld via BOM (Bezorgd om mensen) en Mensen In Nood. Ieder pakket bevat voedingswaren voor een waarde van ongeveer 50 euro.

Kerstpakketten U kan de kerstpakketten van Lions Club Tienen steunen door een pakket aan te kopen.  Klik op de link hieronder
Lions Club Tienen Wijndegustatie