Tutorial - Hoe gebruik ik de webwinkel? Gebruik bij voorkeur een tablet of laptop/PC om  aankopen te doen in de webwinkel. Gebruik de webbrowser van Google Chrome voor de beste surfervaring !  (De winkel is ook bruikbaar met  andere webbrowsers.) 1. Hoe kan ik wijnen bestellen via de webwinkel? In onderstaande video wordt de procedure uitgelegd hoe je wijnen kan toevoegen aan je bestelling en afrekenen met banccontact. 2. Hoe gebruik ik filters? Hoe maak ik een account aan? (Optioneel) In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je de filters kan gebruiken om makkelijker wijnen te selecteren. Indien gewenst kan je ook een account aanmaken. Dit is niet noodzakelijk om een bestelling uit te voeren ! 3. Hoe kan ik een kerstpakket bestellen via de webwinkel? Je kan een kerstpakket steunen van 25 euro of van 50 €. Je kan de link terugvinden in het menu rechts onderaan.
Lions Club Tienen Wijndegustatie