50 jaar Lions Club, 50 jaar initiatieven ten voordele van welzijnsorganisaties en andere sociale projecten. In 2017 mag dat gevierd worden.

Precies 11 jaar nadat Tienen Draait Rond het hen voordeed, haalde Lions Club Tienen opnieuw het reuzenrad naar onze stad. Dit samen met Tienen Draait Rond en de stad Tienen, die de promotiecampagne en de logistieke ondersteuning voor haar rekening nam.

Van vrijdag 31 maart t/m maandag 17 april ’17 torende het 50 meter hoge rad boven onze Grote Markt uit, sfeervol omkaderd met evenementen en optredens van bekende artiesten. Een spetterend vuurwerk vormde het schitterende decor wanneer het Lions Reuzenrad zijn voorlaatste avond inging.

Bekijk alles op site:   www.50jaarlionsclubtienen.be

Foto’s en Filmpjes optredens en animatie's Programma en media
Geschreven pers Volg deze link - Reuzenrad komt terug naar suikerstad - Lions viert 50ste verjaardag Evenementen en optredens aan het  reuzenrad Tienen bewonderen vanuit de lucht Tiense Serviceclub Lions bestaat 50 jaar! Reuzenrad draait komende vakantie in Tienen LIONS CLUB TIENEN viert 50ste verjaardag  met 'LIONS REUZENRAD' Een reuzenrad in Tienen:  heel fijn initiatief !